close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
10 am - 10:30 pm
Saturday
9 am - 11 pm
Sunday
9 am - 9 pm
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 
Vă invităm să vă cazați în casa noastră tradițională mobilată în stil rustic, care se află lângă hanul "Árpád Háza"

IATĂ CASA DE LA ȚARĂ CU PRIDVOR

N e găsiți la 20 de km de orașul Odorheiu Secuiesc, la poalele muntelui Harghita, în vecinătatea lacului de acumulare Zetea (cunoscutul baraj Zetea).

Lacul de acumulareaflat la cca. 500 m distanță, pe o suprafață de aproximativ 140 de hectare oferă multe oportunități recreative, cum ar fi pescuitul, scăldatul, plimbarea cu barca, surfingul, și bineînțeles patinajul pe gheață în timpul iernii. Pârâurile montane din jur sunt locurile preferatea ale celor pasionați de pescuit.

Casa poate găzdui în total 12 persoane (+2 paturi suplimentare).În clădirea principală sunt disponibile două zone de locuit – ambele cu mansardă încoprorată -, respectiv două încăperi la subsol (bucătărie, sufragerie).

La parter, ambele apartamente au câte 2 paturi single, iar camerele de la mansardă au câte un pat dublu și două paturi single. Fiecare apartament are baie separată, apa rece și apa caldă fiind asigurate în permanență.

La cerere, putem asigura paturi suplimentare în camere. Lenjeria de pat și prosoapele sunt din partea casei!

Dacă doriți să vă pregătiți propria mâncare, puteți găti în bucătăria din pivniță pe o sobă cu lemne sau pe un aragaz electric, sau chiar în cuptorul din curte.
Noi vă furnizăm ustensilele necesare: tacâmuri, farfurii, fierbătoare, ceaunuri etc. Bucătăria este utilată cu frigider, cuptor cu microunde, plită electrică și aparat de cafea.

Avem și un foișor în curte cu un cuptor țărănesc proaspăt renovat. În acest cuptor puteți pregăti chiar și purcel fraged sau pâine crocantă, ca la bunica! Aproape de casă avem un teren și o livadă de aproximativ 1 hectar, mărginit de râul Târnava Mare (Nagy-Küküllő), unde puteți pescui. Colindând prin peisajul minunat al zonei, vă garantăm că veți avea parte de o experiență de neuitat!

ÎN VECINĂTATEA CASEI DE LA ȚARĂ GĂSIȚI

HANUL „ÁRPÁD HÁZA”

© 2020 Árpád Háza csárda – Zeteváralja – Minden jog fenntartva